Az előbb Dormicumot vettem be, mert le akartam pihenni és figyelmetlenségből alkoholt (1 kupica pálinka) ittam utána. Most mi fog történni? 38/F
Ne hánytasd magad. Nem fog semmi különös történni. Valószínűleg alszol egy jó nagyot.
Az alkohol felerősítHETi a Dormicum hatását.
Máskor figyelj jobban.:)
Este 11-kor tértem magamhoz. (hála Istennek tegnap senki nem volt otthon). A körülmények elég érdekesek voltak :-) Az utolsó emlékem az, hogy kb. 15:45-kor felöltözve állok a nappaliban. A következő emlékem már az, (este 11-kor!) hogy a hálószobában meztelenül fekszem a paplan alatt. A pizsama az ágy mellett a földön, és ami érdekes, hogy az otthoni ruhám a NAPPALIBAN volt a fotelbe dobálva!
Mondjuk érdekes lenne tudni, ("filmről látni"), hogy mit műveltem így K.O. állapotban, de inkább nem próbálom ki...
Semmi nem fog történni, kivéve hogy stoned állapotban gyakran kezd zabálni az ember.
Ezért lefekvés, bogyó, lámpaoltás, mert szinte azonnal hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!