Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülbetegségem miatt tényleg...

A fülbetegségem miatt tényleg nem ajánlott az mp3 lejátszó?

Figyelt kérdés
Volt polipom, kétszer is, meg a dobhártyámat is kétszer átszúrták és kiszívták a belső fülgennyet. Ez már pár éve volt, most már jobb de még mindig érzékeny vagyok a szélre, huzatra stb. Viszont nagyon szeretnék egy mp3 lejátszót, de a fentiek miatt nem engedik meg a szüleim. A közvetlen fülemben képződő hanghullámok tényleg tovább károsíthatják a fülemet? Vagy a dobhártyán belüli gennytermelés nem függ össze a hanghullámokkal. Ha lehet kicsi részletesebb válaszokat kérnék.

2012. jún. 9. 20:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy meg itthon van egy komoly 2.1-esem, azt max hangerőn is jól bírom.
2012. jún. 9. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Fül-orr-gégészt kéne megkérdezni, szerintem amúgy nem, ha nem hallgatod túl hangosan.

Az, hogy el tudod viselni vagy még élvezed is max hangerőn, nem jelenti azt, hogy nem károsítja a füledet.

2012. jún. 9. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:

lehet, hogy kéne beszélnem eggyel.

Hát igen maximumon már "nem éppen kellemes", de a rockot nem lehet elég hangosan hallgatni.....de ha sikerülne egyet kunyerálni , akkor persze, csak csendben hallgatnám.

Hatalmas zeneőrült vagyok, ha tehetném egész nap zenét hallgatnék, és épp emiatt gépezek sokat (egyenlő: nem jut elég idő másra, pedig sportolni is nagyon szeretek).

2012. jún. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!