Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnaposság ellen valami?

Másnaposság ellen valami?

Figyelt kérdés

mindjárt hivok 1 papot olyan szarul vagyok. 2kor keltem fel azóta csak hányok, fáj a hasam a fejem, szédülök és minden bajom van. nem tudom mit ittam de csak annyira emlékszek h bementem az ajtón és utána kiesik minden ilyen szar még sose volt.

21/F

2012. jún. 9. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
víz, kávé
2012. jún. 9. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
ja meg tusolás
2012. jún. 9. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Tej VAGY savanyúuborka-lé
2012. jún. 9. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Bolond vagy :D de hidegzuhany
2012. jún. 9. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha bírsz, egyél olyasmit, amitől nem fordul fel a gyomrod.

Igyál sok vizet.

Egy pohár citromos limonádé, és egy nagyobb adag C vitamin segít a májnak az alkohol lebontásában.

Egyél banánt, és 1 kanál cukrot, vagy 1 kefírt. Igyál szódabikarbónás vizet, hogy a savasságot ellensúlyozd.

Tegyél jeges borogatást a hasogató fejedre, vonulj egy sötét szobába, és némán várakozzál, hogy elmúljon a másnaposságod.

Ihatsz még citromfű teát, csipkebogyó teát, és gyömbér teát (a hányingerre) Több pohárral, kortyonként.

2012. jún. 9. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kávét ne igyál mert elvonja a maradék vizet is!

Igazából a legjobb (viccen kívül) a hideg sör. Ha egy üveggel meg tudsz inni -ami nehéz lesz és komoly kihívás lent tartani- akkor az helyretesz.

Egyébként pedig alvás, húsleves, limonádé SOK cukorral.

2012. jún. 9. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok víz, egy csésze rozmaring tea.
2012. jún. 9. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:

MagneB6, sima B6 vitamin, vagy B komplex vitamin, ami van otthon...

Kaják közül limonádé, ásványvíz, bögrés zacskós leves. A szervezetednek pótolnia kell a kipisilt vizet + az ásványi anyagokat, sókat is. Ezért jó a leves!

2012. jún. 9. 18:22
 9/10 Alaque ***** válasza:

Előttem leírták a lényeget: sok folyadék, egy kiadós tusolás, némi könnyű kaja, esetleg egy jó, hideg sör rengeteget segít. Tejet, kávét meg ilyen hülyeségeket felejtsd el, csak placebo, és lehet, hogy még be is fosol tőle.

Annyit még hozzátennék, hogy ha nagyon csinálnod kell valamit, mondjuk hivatalos ügyet intézni, vagy bármit, ami teljes embert kíván, és előtte sikerült nagyon beqrni, igyál EGY bögre forró NeoCitrant vagy Coldrexet, vagy bármit amiben sok a C-vitamin és a paracetamol. Viszont ez rendkívül káros a szervezetre: maradandóan károsíthatja a májadat. Csak a legnagyobb kényszerhelyzetben folyamodj hozzá, ami - mint a leírásodból kiderült -, úgy tűnik, fennállt :D De tényleg ne csinálj belőle rendszert.

Egyébként meg eső után köpönyeg az ilyen trükközés. Legkézenfekvőbb, ha nem fekszel le aludni részegen, hanem amikor elkezded érezni, hogy másnap meg fogsz halni (nálam mindig van egy pont, ahonnan tudom, hogy túllőttem a célon), megvárod, amíg viszonylag kijózanodsz, iszol valamit, amiben lehetőleg nincs alkohol és szorgalmasan jársz hugyozni. Ha bátrabb vagy, meg is hánytathatod magadat, de az egyrészt undorító, másrészt még a savad is feljöhet.

2012. júl. 19. 06:43
 10/10 anonim válasza:
Lehet viccesen hangzik de Sprite! Segít lebontani az alkoholt
2015. ápr. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!