Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol vegyek megfelelő női...

Hol vegyek megfelelő női cipőt felszolgáló munkára?

Figyelt kérdés
Eddig csak külföldön szolgáltam fel, de ott volt spéci bolt ahol nem horror áron tudtam venni magamnak cipőt. Most amiatt is bonyolultabb a dolgom, mert kötelező szoknyában felszolgálni, és ahhoz nem vehetem fel azokat a kényelmes klumpa szerű cipőket, mert azt is megszabták, hogy valamennyire csinos legyen. Már több cipőt is próbáltam, de nagyon fáj a lábam és érzem, hogy kezd deformálódni, bütykösödni. Ha valakinek lenne jó tippje, ossza meg velem, mert kezdek kétségbeesni...

#munka #cipő #női #pincér #gyógycipő #felszolgáló #felszolgálócipő #pincércipő #felszolgálónő
2012. jún. 9. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez szerintem csinos meg kényelmes is lehet, mivel gyógypapucs

2012. jún. 9. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Munkaruha boltokban nézted már?
2012. jún. 9. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy fekete zárt cipőnek kell lennie. Munkaruha boltokat próbáltam keresni, de elég gáz honlapokat találtam, esetleg ha van valakinek tippje Budapesten belül szívesen fogadom! azért köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2012. jún. 10. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Batz. Auchanban van. Nem olcsó, de nagyon kényelmes.
2012. jún. 11. 21:31
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Itt találsz szerintem sokféle felszolgáló cipőt!

[link] Shoes for crews cipők

Üdv.

2014. jan. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!