Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy ismerősömnek kéne segíteni...

Egy ismerősömnek kéne segíteni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

az orvosok tehetetlenek....

emerren érelmeszesedés, ct, röntgen negatív...

általam összefoglalt dolog:

A test feltellik vízzel(bőrön át spriccel!!), minden végtag dagad. Erős mellkasi szúrás, fulladás. EZ MILYEN BETEGSÉG, vagy MI A FENE EZ?

(Ehhez társul: trombózis (láb), gerinccsigolyák kopása (óriási fájdalom), elmeszesedett szív-erek. Fájdalomra nagy dózisú morfium, de nem 'hat')

2012. jún. 9. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha rosszul van hívj mentőt, vagy vidd be te magad a kórházba. Gyk-n keresztül nem tudunk gyógyítani.
2012. jún. 9. 13:25
 2/15 A kérdező kommentje:

1. Azt kérdezte milyen betegség

2. Ismerősöm mamájáról van szó

3. NORMÁLIS VÁLASZT NEM LEHET? ha nem tudsz segíteni vagy okosat mondani akkor szépen surranj el innen

2012. jún. 9. 13:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha az orvosok akiknek ott a kezében az összes lelet, nem tudnak egyértelmű diagnózist felállítani, akkor szerinted a te kis laikus 5 soros leírásod alapján mi itt tudunk?
2012. jún. 9. 13:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..

Forduljatok máshol orvoshoz.

2012. jún. 9. 13:34
 5/15 A kérdező kommentje:
nem én írtam, másoltam, mert családban ilyen nem volt, de lehet hogy másnál igen és felismeri a tüneteket.
2012. jún. 9. 13:35
 6/15 A kérdező kommentje:
azt nem én tettem fel, valószínüleg a srác egy másik ismerőse aki segíteni szeretne
2012. jún. 9. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Figyelj ezek nem egy betegség tünetei, hanem ilyenkor a betegésgek egymásra rakódnak. Az orvosok dolga kideríteni mi a kezdő probléma amit kezeni kell és mi az amire elég a tüneti kezelés.

Nagyon összetett kérdés. Senki nem ismeri fel, mert a beteg állapotától függ, hogy az alapbetegségekhez mi "csatlakozik"

Nem akard feltalálni a spanyol viaszt,mégcsak nem is rokonodról van szó, hanem csak egy ismerős felmenőjéről.

2012. jún. 9. 13:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha tudod hogy már feltették a kérdést, akkor minek írod ki te is? :D

Egyébként ödéma, de több fajtája is van, mint ahogy azt a másik kérdésre válaszoló leírta.

Sürgősen vigyétek kórházba, többet mi tudunk neked segíteni.

Jobbulást a betegnek.

2012. jún. 9. 13:38
 9/15 A kérdező kommentje:

talán mert az ismerősöm fontos nekem? senki nem akarja feltalálni a spanyol viaszt te se akard

másik: nem tudtam hogy már felrakták ^^"

2012. jún. 9. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Nagyeszű ismerősei vannak a srácnak, a konzilium eredménytelen, de ők a gyíkon kérdeznek....
2012. jún. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!