Valami nyilal a fenekembe! Mi ez?
Figyelt kérdés
Az anusom szélén van egy kis kitöremkedés(puha) kb fél centi magas és nem sokkal szélesebb. Nem emlékszem h mióta van ott, mert elég régóta, az se kizárt h mindíg ott volt. 16 és fél éves koromban volt egy lovalgló izom bevérzésem ami időnként belenyilaló fájdalommal járt az ágyákomnál és akkor tájt vettem észre h az anusomba is belenyilal néha. Egy injekciós kezeléssel a lovagloizom rendbe jött. De az anusomnál néha élesen belenyilal vmi, van h hónapokig nem, van h kb hetente. 1 pillanat az egész aztán elmúlik. Mi lehet ez? (20 éves vagyok)2009. júl. 3. 00:57
3/7 anonim válasza:
az nem ilyen ritkán fájna sztem...
több nap eltelik széklet ürítés közben, a széklet kemény? mert akkor lehet mégsi aranyér, cska nem értem akkor mért csak ritkán fáj
4/7 A kérdező kommentje:
hát normális de előfordul azért gyakrabban h kemény.híg az semmiképp sem. nem minden nap van székletem van h kimarad egy nap. Ha arnyér mit kezdjek vele?
2009. júl. 3. 17:07
6/7 anonim válasza:
ha aranyér, akkor kapsz rá kenőcsöt és elmúlasztja, de nem kizárt hogy erőseb próbálkozás során újra kijön
menj el orvoshoz, de addigis pl a körömvirágkrém nagyon jó rá. ne csak kívülről, de belülről is kend be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!