Menjek orvoshoz, vagy haggyam az egészet?
Figyelt kérdés
Van a kezemen meg a lábamon valamien daganat, ha megütöm vagy megszúrom valamiben véletlemül nem érzem meg! Menjek orvoshoz? Mert már 14 éves korom óta van meg, és nem nagyobbodot semennyit meg nem lett kisseb! Kellene ettöl félni?2012. jún. 7. 18:41
1/5 anonim válasza:
Ne haGYJad. Már 14 évesen el kellett volna menni vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nem akart anyám nem akarta hogy az orvos beutalót irjon ki! Mert azt mondák hogy mütétet külföldi korházban végeznek, és akkor még csorok voktunk, de most én nem akarok menni, mert nem bizok az ottani orvosokban! Mert képesek egy ludtalpas lábát eltörni, hogy meg birják müteni!
2012. jún. 7. 19:03
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak anyám nem akarta hogy az orvos beutalót irjon ki! Mert azt mondák hogy mütétet külföldi korházban végeznek, és akkor még csorok voktunk, de most én nem akarok menni, mert nem bizok az ottani orvosokban! Mert képesek egy ludtalpas lábát eltörni, hogy meg birják müteni!
2012. jún. 7. 19:04
4/5 A kérdező kommentje:
HIBA! Kétszer külde el a kommentet a szar telefonom! Ne vegyétek figyelembe!
2012. jún. 7. 19:08
5/5 anonim válasza:
hererák,tutika.Keszgy félni hnap muterod bevisz doki szoval keszgy fleni felni felni.hany eves a korod??Ha elmultal 17 akor tévedtem,nemkel orvoshoz meni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!