Reggel még nem vagyok büdös, de napközben ugy izzadok, és a hónom aljánál olyan büdös, és izzat vagyok. Mit csináljak?
Ha én nedves törlőkendővel bekenem magam és utána dezodorálok...na akkor leszek büdös.
Nincs alkalmad nap közben megmosakodni?Ha kifejezetten büdösnek érzed Magad,akkor javasolt probiotikumot szedni,esetleg klorofill kivonatot,mert a klorofill fertőtlenít(szájszagot is szoktak orvosolni vele,ahogy a B3-al is:na,ez érdekes,utána fogok nézni,hogy büdi izzadásra nem jó-e!)a probiotikum pedig a szagot adó baktériumokat tizedeli.Milyen a székleted?(Ugyanis ha pl.sokszor van hasmenésed,vagy éppen székrekedésed,mindkettő összefügg a hasznos baktériumok elvesztésével és így az izzadás szagával.Néhány embernél kimutatták a cink hiányt,ami szintén okozhat(szagos)izzadást.És ami még nagyon fontos:az izzadással kipárologtatjuk a test addig tárolt ásványi anyagait,amit illik pótolni(pl tengeri só fogyasztásával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!