Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a torkom mikor...

Nagyon fáj a torkom mikor nyelek szúr kapar de más tünetem nincs mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Általába torokfájás lázzal náthával jön de most egyik sincs jelen csak a torokfájás de viszont az nagyon. Minden nyelés kín enni se nagyon tudok emiatt.. Mi lehet ez?

Holnapra van időpontom orvoshoz lehet ma kéne inkább elmennem? Vagy ha nincs láz akkor nem lehet nagy gond?

2012. jún. 6. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem ugyanez volt a múlthéten

semmi bajom ne volt csak iszonyúan fájt a torkom

tüszős mandula lett belőle..

ne várj holnapig, ......

2012. jún. 6. 09:54
 2/9 Agnetha válasza:
Menj el, még ma!Üdv:Agnetha
2012. jún. 6. 09:56
 3/9 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem mit mondott orvos? Gyógyszert írt vagy mi?
2012. jún. 6. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

az én esetem más

én kisbabát várok, és nekem másabb gyógyszert írt fel

ilyenkor szoktak általában nem terheseknek is

augmentin duót például..

meg valami probiotikumot.. normaflor,protexin..

de nem vagyunk orvosok , ne várj vele holnapig

ha fáj tessék elmenni !!!!!!

2012. jún. 6. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem 3 napja kezdődött, ettem Tantum Verdét, és sok fokhagymát és mára semmi bajom! Amúgy én azok táborát erősítem, akik nem mennek egyből egy torokfájás miatt orvoshoz, hanem a jól bevált házi praktikákhoz nyúlnak. Ha Te érzékenyebb vagy, inkább menj orvoshoz!
2012. jún. 6. 10:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Elmentem orvoshoz a biztonság kedvéért holnap úgyis menni kellet volna. Be van csúnyán gyulladva szóval kaptam antibiotikumot. Amúgy én is a házi praktikák híve vagyok általában most is alkalmaztam jó párat de semmi haszna nem volt. Most ez komolyabb torokfájás volt mint máskor.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 6. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Na akkor mielőbbi gyógyulást! :)
2012. jún. 6. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 6. 19:45
 9/9 anonim válasza:
Ugyan ez van nekem is, tiszta piros a torkom, a nyelvcsapom a kétszeresére dagadt, inni és enni nem tudok, még nyelni is szenvedés. Próbálgattam Strepsils cukrot, Doritricin-t, vizes törölközőt, nurofent, de csak a nurofen hat egy kicsit. Holnap van megint időpontom és inraj fel antibiotikumot. Ugyanez volt neked is?
2015. jan. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!