Mi történik velem? Hogyan lábaljak ki ebből?
Sziasztok. Egy kétségbeesett 16 éves lány vagyok. Úgy két hónappal ezelőtt rááltam a mérlegre. 58kg-t mutatott. Elszörnyülködtem, hisz az a 170cmhez elég sok, ráadásul eddig max. 54kg voltam. 1 hét alatt le akartam adni a felesleget, bármi áron, mert a hétvégén fürdőbe mentünk, ahol ott volt a srác aki bejön nekem. Elkezdtem nem enni, sokat mozogni. Napi 2 alma volt a kajám. Eleinte nehéz volt,de aztán nem is voltam már éhes. Büszke voltam magamra, lement 1 hét alatt 3kg... De nem álltam meg, hanem folytattam ezt az életmódot, úgy làttam magam 55-54kgsan is, hogy kövér vagyok. 2 hét után 52kgra csökkent a súlyom. Ekkor vették észre szüleim, hogy mit teszek. Orvoshoz vittek, kimondták rám az anorexiát. Lassan felfogtam én is, hogy mit teszek. De nem tudok hízni, már 48kg vagyok csak, a napi 2 alma után más kajától hányingerem van. A menzeszem se jött meg. Nagyon aggódom, hogy örökre tönkre tettem magam. :-( Pedig nem akartam, nem tudtam, mit teszek, csak amikor rádöbbentettek.
Tudtok valami tanácsot adni nekem ebben a helyzetben? Hogyan tudnék újra enni? Visszajön valaha a menzeszem?
Én most, a nyáron találtam egy fiút, aki segített nekem ebből kilábalni... Már sikerült 50kgre híznom, de még mindig nem jött meg. De még az orvos azt mondta, h várunk...Nem akarok hormonkezelést :(
Viszont hiába vagyok 50 kg, nem tudok tovább hízni egyszerűen.. pedig felfogtam a betegséget, és változtatni is szeretnék, de nem megy egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!