Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Már nem annyira emlékszek,de azért amit tudok azt leírom.Meghalt az anyukám és csak én voltam vele,amikor meghalt.Volt valamilyen kütyü amitől szellemként tudott köztünk lenni.És kiderült,hogy rengeteg pénzt hagyott ránk.Leutaztunk a család többi tagjával vidékre,hogy közöljük a nagyszüleinkkel a hírt.Aztán volt valamilyen bál.És volt egy bolt,ahol ilyen sztárok koppintott cuccai voltak,de ott nem volt rám jó semmi.Egy másik boltban meg megláttam egy gyönyörű ruhát,de nem akarták nekem eladni.És anyám(aki már szellem volt) mondta,hogy de vegyem meg. Semmi többre nem emlékszem.
2009. júl. 2. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szeretnél olyan dolgokat, cuccokat vásárolni, amit anyukád vagy valóban ellenez, vagy te úgy gondolod, majd megszól érte, ellenzi, nem fog tetszeni neki. Szeretnéd, ha lenne saját pénzed, mert úgy gondolod, akkor majd arra költöd, amire akarod (egyébként, megsúgom, anyukád "szelleme" akkor is ott lesz melletted, ha már a saját pénzedet költöd, saját tapasztalat, nem azon múlik ez, hogy már önállóan keresel).

És szeretnéd, ha anyukádnak tetszene az, ahogyan kinézel, várod a helyeslő bókot tőle.

;)

2009. júl. 2. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:

A ruhák talán azt jelzik, hogy önmagadat keresed, "sztároktól koppintott cuccok", de nem igazán tudod kire hasonlítanál és nem is jók rád a ruhák, kivéve az eladhatatlant. (Talán nem érzed magad jól a bőrödben? Külsődön vagy az életed más dolgain szeretnél változtatni. Boltról-boltra jársz... nemigen találod ami jó... Úgy érzed ami kéne nem megy, talán azért eladhatatlan az a ruha? ) Az, hogy anyukád a ruha megvételére biztat amolyan buzdítás, hogyha végre látsz valamit ami tetszik próbálj meg érte tenni valamit.

Nem tudom anyukád valóban él még - remélem igen - és remélem talán a kapcsolatotok is jó. Ha él, ha nem él én ezt az álmot úgy értelmezném, a tudatalattid úgy véli több jó dolgot megérdemelnél az életben, mint amit megkapsz. Kicsit biztat Téged, anyukád képében - még a halál után is melletted állva, pénzt rádhagyva, boltba elkísérve -, hogy merj tenni a vágyaidért és ha nem tökéletes az önbizalmad, akkor talán azon is próbál javítani a maga módján.

Én ezt így értelmezném, de az előttem lévő hozzászólása is lehet tökéletesen logikus. Nagyon sok minden múlik azon milyen a kapcsolatod anyukáddal és a világgal, mert az álom megfejtéséhez a Te gondolataid, érzéseid adják a kulcsot.

2009. júl. 2. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát anyukámmal nem jó a kapcsolatom.Sokat veszekszünk...

És nem bízunk meg egymásban.Alig beszélek vele.

Most meg egy kicsit padlón is vagyok egy srác miatt...aki tudom hogy szeret,csak kötelességből mond nemet..:(

2009. júl. 2. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor a tudatalattid álmodban arról szól, hogy álmodban anyukád engedélyezi amit szeretnél... de amit nem lehet.. azért a halál és az eladhatatlan ruha
2009. júl. 2. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
illetve szólhat, az igazságot neked kell érezned
2009. júl. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!