Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha elrontanának...

Mit tennél, ha elrontanának egy egyszerűnek látszó mütétedet és maradandó rokkantság lenne a következménye?

Figyelt kérdés
Egy ínhüvely műtét nem sikerült. Előtte alig látszott az izületi elváltozás, de mindenképpen meg kellett műteni a pattanó ujjat, hiszen bármikor "úgy", vagyis összezsugorodva maradhat. Döbbenetünkre az ujj a középső izületnél összezsugorodott, kihajlítani nem lehet. Egy szépnek mondott női kézen ezt látni borzasztó. Ráadásul egy személyes ismerős orvos operált. Pénteken dől el, hogy lesz-e újabb műtét. Nagyon el vagyok keseredve.
2009. júl. 1. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
és honnan veszed hogy ez elrontva lett? gondolom szánt szándékkal nem tesz ilyet egy orvos, max. ha más lehetőség nincs.
2009. júl. 1. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:
A legjobban ő lepődött meg. Megcsóválta a fejét és ennyit mondott: "ez nem igaz...", vagyis belátta.
2009. júl. 1. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor meg pereld. hát most erre mit mondjak? vagy vannak oep által finanszírozott plasztikai műtétek is. beszéld meg a dokijával, vagy akiben bízol.
2009. júl. 1. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos hogy én te helyedben mit ennék az attól függ, hogy melyik ujj és melyik kézen. Ha valami "nem fontos", pl. bal kéz kisujja, akkor egy plasztikai műtéttel kiegyenesíttetném, még akkor is ha az az ujj részlegesen, vagy teljesen lebénul. DE nyilván az orvos meg fogja tudni mondani, hogy mi a teendő, és akkor Te eldöntöd mit szeretnél.

Elmehetsz pszichológushoz, aki segít majd elfogadni az új ujjat... Hát tudom nem segített, de megprbáltam.:S

2009. júl. 1. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:

javascript:HighlightAll("frmUpload.forum4")

Ilyen lett! A "virsli" újjak lassan rendbe jönnek, ha a gyulladás lemegy a kézről. A középső /műtött/ újj katasztrofális. A középső izület összezsugorodott, nem hajlik és fáj.

2009. júl. 2. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Talán most sikerül megmutatnom milyen lett a műtött kezem. Előbbi kommentemben leírtam a teljes valóságot.

2009. júl. 2. 18:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ha ilyen maradna, nem mennék pszichológushoz, plasztikai sebészhez meg pláne nem. Elfogadnám, de ennek bizony ára lenne. Élnék a kártérítési lehetőséggel.
2009. júl. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!