Mit tennél, ha elrontanának egy egyszerűnek látszó mütétedet és maradandó rokkantság lenne a következménye?
Nos hogy én te helyedben mit ennék az attól függ, hogy melyik ujj és melyik kézen. Ha valami "nem fontos", pl. bal kéz kisujja, akkor egy plasztikai műtéttel kiegyenesíttetném, még akkor is ha az az ujj részlegesen, vagy teljesen lebénul. DE nyilván az orvos meg fogja tudni mondani, hogy mi a teendő, és akkor Te eldöntöd mit szeretnél.
Elmehetsz pszichológushoz, aki segít majd elfogadni az új ujjat... Hát tudom nem segített, de megprbáltam.:S
javascript:HighlightAll("frmUpload.forum4")
Ilyen lett! A "virsli" újjak lassan rendbe jönnek, ha a gyulladás lemegy a kézről. A középső /műtött/ újj katasztrofális. A középső izület összezsugorodott, nem hajlik és fáj.
Talán most sikerül megmutatnom milyen lett a műtött kezem. Előbbi kommentemben leírtam a teljes valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!