Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrfolyás, tüsszögés 1 éve....

Orrfolyás, tüsszögés 1 éve. Valakinek valami hasonló?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy már 1 éve mindennap folyik az orrom (naponta vagy 100 zsepit használok el) estére be is dugul alig kapok levegőt, tüsszögök, hurut van a torkomon amitől alig birok nyelni. Már voltam tavaly nyáron dokinál megnézték az arcom mindent, voltam allergia teszten stb. és sose tudták megmondani hogy mi bajom. felírtak egy kis vitamint de persze semmit sem javultam. Valakinek van valami hasonló problémája, esetleg ötlete, hogy mitől lehet ez?
2012. jún. 3. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
próbálj szedni antihisztamint és ha enyhülnek a tüneteid, akkor allergiád van. anyukámnak sem pirosodott be a karja a teszt után egyik növényre vagy poratkára se, ő is sokat tüsszögött, állandóan folyt az orra, aztán kezdett szedni antihisztamint és most jobban van. nem múltak el teljesen a tünetek, de sokat javult.
2012. jún. 3. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem, annyi kulonbseggel, hogy nekem keso delutanra teljesen elmulik, addig viszont en is legalabb 1 100as zsepit elhasznalok. Allergias en sem vagyok elvileg, szoval fogalmam sincs, hogy miert lehet ez, de engem is borzasztoan idegesit mar.
2012. jún. 3. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyebkent rajtam a neocitran szokott segiteni, de azt meg megsem ihatok minden nap.
2012. jún. 3. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen ! :) nyáron akkor ha vége a sulinak lehet elkezdem szedni, mert ez nem állapot :/
2012. jún. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!