Iskolás felsős vagyok, és eddig nem jártam vécére az iskolában (alósban jártam, csak felsőben nem). Hogyha most már mindig max.2-szer járok WC-re a suliban, akkor igaz nem leszek beteg?
Félek, hogy lesz valami vese-vagy húgyzacskó problémám meg minden. És eddig csak mensesnél jártam vécére, simán pisilni nem. Nyugtassatok meg, ugy nem leszek beteg?! :(
Hozzáértők, és válaszolók válaszát is várom! 12/L
Mármint attól félsz, hogy elkapsz valami fertőzést? Ez ellen annyit tehetsz, gofy wc-papírral letakarod a deszkát, vagy egyáltalán nem ülsz rá a wc-re. Utána pedig használhatsz erre a célra kifejlesztett nedves törlőkendőt is, így szerintem nem lehet probléma.
Ha maga az a gond, hogy többet jársz pisilni, akkor lehet, hogy több folyadékot iszol, ha ez van, akkor meg ne cukros üdítőket igyál, hanem ásványvizet.
A pangó vizelet tény, hogy nem egészséges,és lehet forrása húgyhólyag gyulladásnak, és valószínűleg ezért nem érzed, mert így voltál hozzászokva, így alakult ki nálad.
Ameddig nem csíp, szúr, nem véres, addig nincs gond. Minden szünetben azért nem kell menni, de ha egyszer elmész a suliban, az már jó, gondolom nem egész nap vagy ott. Ha pedig a gyulladástól félsz, igyál kamillateát, csak üresen, cukor, citromlé nélkül, nekem doki ezt ajánlotta, mikor vesegondjaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!