Mi lehet a betegségem neve? A többi lent
Remélem tudtok segíteni és csak értelmes válaszokat várok.
már augusztus óta beteg vagyok de nem tudom hogy milyen betegségben szenvedek, orvoshoz nem akarok elmenni.
Tünetek:
kézremegés
orr-rángás
alkarremegés és fájdalom
arcremegés
combremegés
csuklófájdalom
mutatóujj akaratlan mozgása és fájdalma
hüvelykujj akaratlan mozgása
fülzúgás
kéz bizsergése
szem alatti rész remegése
Egyszer volt egy olyan eset hogy annyira remegett a kezem hogy az evőeszközt sem tudtam megfogni.
Nagyából ennyi és előre is köszönöm a segítséget.
Mért nem akarsz orvoshoz menni?
Ez vagy valami tikk, valami idegrendszeri betegség, de a parkinson kór is okoz ilyen tüneteket.
Nyilván nincs ok ilyet diagnosztizálni, mert nem voltál semmilyen kivizsgáláson ,így aztán fogglamunk se lehet hogy mi a bajod. A szem ,sésegyéb testrészek szoktak vitaminhiánytól is remegni. menj el háziorvoshoz, kérj beutalókat, és vizsgáltasd ki magad! Így látatlanban a jó isten sem tudja megondani mi a tré veled.
"orvoshoz nem akarok elmenni. "
Akkor mégis mit vársz?
1. Neten keresztül nem lehet diagnosztizálni.
2. Még ha lehetne is, itt nincsenek orvosok.
3. Ha diagnosztizálni még véletlen sikerül is vkinek, kezelni úgy sem tud.
Két lehetőséged van:
1. Elmész orvoshoz, aki kideríti a problémád és remélhetőleg kezelni is tudja
2. Otthon maradsz és szenvedsz tovább.
Az első megoldást javaslom.
Amúgy sem értem miért nem mész orvoshoz. Ez neurológusra tartozik, aki semmi fájdalmasat nem csinál vszínűleg.
Megnézi a reflexeid, esetleg beutal CT-re, MRI-re, ami szintén nem fájdalmas.
Szia. Tudom régi kérdés de kiderült a problémáf oka? Mert hadonlókkal küzdök. Minden leletem negatív...az mri is.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!