Bokaficam. Hogy lehet minél hamarabb gyógyítani (orvos nélkül), ha rá sem bírok állni?
Orvos nélkül?
Hát ha szerencséd van, akkor műtéti úton lehet, hogy el kell törni és hetekig, hónapokig rehabilitálódhatsz, amiért nem siettél vele orvoshoz.
Kend be valamilyen zsiros krémmel, majd rakj rá hideg olomectes borogatást(gyogyszertárban kaphato), ha nincs aki elmenjen érte a gyogyszertárba akkor megteszi a kozonséges konyhai ecet is (vízzel higgítva). A kenocs azért kell a lábadra, mert védi a borodet, hogy az ecetes víz ki ne marja.A borogatást állandoan cserélni kell!
Aztán fekudj le és tedd fel jo magasra a lábadat, hogy minél elobb lelohadjon a daganat. Sajnos nekem ez fiatal koromban gyakran elofordult amíg magassarú cipot hordtam, elég volt egy rossz lépés és már kiment a bokám.(Nekem ezt a kezelést orvos ajánlotta)
Majd ha már rátudsz állni akkor ellasztikus fáslival kosd be, hogy újra ki ne ugorjon a helyérol.
Az elasztikus fáslit ajánlatos hosszabb ideig hordani.
Csodákat ne várj, mert sajnos elég lassan gyogyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!