Felkelek kb.14-15 órakor és hajnali 6-kor fekszem le. Teljesen felborult az egész. Mit csináljak hogy ma este sikerüljön elaludni?
szerintem a legjobb az, ha felkelsz korán a reggel, biztos, hogy el tudsz majd este aludni..:)
én is múltkor felkeltem nyolckor, 9kor elaludtam könyvvel a kezemben..:D
mondjuk takarítottam sokat is. Oo
szóval egy korai kelés, meg ha nagyokat jársz, az is jót tesz. egy kis sport, ilyesmi.. de azt már nem szabad késő este, azt mondják.
meg elvileg a pulyka, a (meleg) tej és a banán álmosító :))
Fokozatosan tudod szerintem csinálni. Mindig egy órával korábban feküdj le. Pl. ma este már ötkor. De ne ötkor legyél ágyban, hanem egy fél órával hamarabb, és olvass egy kicsit, csinálj sötétet, csak kislámpa égjen. Az olvasás álmosítja a szemet, könnyebben elalszol utána. Mindegy mit olvasol, könyvet, újságot, bármit, amihez kedved van. Reggel pedig állítsd be az órát hamarabbra, azt is így fokozatosan.
Vagy csinálhatod drasztikusan is, ha te 6-ig fent szoktál lenni, az tulajdonképpen már reggel, hát ne is feküdj le, bírd ki estig, ne félj, nyolckor már bedőlsz az ágyba, aztán alszol másnap reggelig.
köszi a válaszokat:)
szerintem ki fogom húzni holnap estig. Bár egészségesebb lenne gondolom aludni egy kicsit, de félek hogy nem tudok mint felkelni mint ma, mert 7re beállítottam az órát de fel sem ébredtem rá. De azért majd ma este megpróbálok elaludni és ha nem sikerül akkor fennmaradok.:D
köszi neked is^^
csak az a bibi van hogy barátnőm hívott holnap estére, szóval valahogy mégiscsak elkéne ma aludni... >_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!