Miért dugul el sokszor a fülem?
Figyelt kérdés
Naponta többször. Több évszakban. Időjárástól függetlenül. Domborzati viszony sem befolyásolja. Legalábbis nem látok ezek közül egyikben sem összefüggést.
63/N
2009. jún. 30. 16:52
1/5 anonim válasza:
Nekem azért, mert szűk a hallójáratom és a fülzsír nem tud kifolyni rendesen. Ilyenkor irány a fül-orr-gégészet, ahol kimossák!
2/5 anonim válasza:
Szia! Igen, nagy valószínüséggel a besűrűsödött fülzsír, vagy a szűk hallójárat (esetleg a kettő együtt) okozza. Orvos is kimossa, ha elmész, (tesómnak negyedévente kell járni pont emiatt), de lehet kapni már a gyógyszertárakban otthon használható fültisztitó spray-t. Egyszerü használni, kisebb gondra ez is megoldás. Komolyabb duguláskor azért nem árt az orvos! :) Remélem tudtam segíteni.
3/5 anonim válasza:
Első váaszoló vagyok. Sajnos nekem is 3 havonta kell mennem mostani, de látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával :D
4/5 anonim válasza:
AUDISPRAY ha jól tudom a nevét
Sokan gondolják úgy, hogy a spray teljesen fölösleges termék, csupán pénzkidobás, én azért hasznosabbnak tartom, mint a hagyományos, fültisztítós megoldást. A fültiszítóval ugyanis a fülzsírt egyre beljebb toljuk a fülben, a spray pedig pont arra való, hogy a lerakódott zsírt feloldja, így fülünket tényleg tisztának tudhatjuk. Én a spray formátummal nem vagyok megelégedve, szerintem túl erős nyomással fújja a fülbe a folyadékot.
5/5 anonim válasza:
Nem jó semmijen fülcsepp, sem spray!! A fülészeten is felhívták rá a figyelmet... Csak árt, mert felpuhítja a fülben, de nem folyik ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!