Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Infraszauna használata közben...

Infraszauna használata közben jobban felszívódik a feszesítő krém?

Figyelt kérdés
Szerencsére megtehetem hogy itthon minden este infraszaunázok, mivel fogyokurázom ezért használok feszesítő krémet is.Ugy gondoltam hogy a szaunában kitágulnak a pórusok a meleg miatt akkor esetleg könnyebben felszivódik vajon a krém, vagy csak inkább lefolyik az izzadsággal?
2009. jún. 30. 13:27
 1/1 anonim válasza:

Nem, infraszaunában nem tanácsos bármilyen krémet magadra kenni, az általad is izzadság miatt.

Ha a véleményem érdekel: szerintem a szauna mellett inkább sportolj vagy kondizz, sokkal egészségesebb. És feszesebb lesz a popsid/hasad/melled, mint az ilyen vacak krémektől. :) És míg a krém a benne lévő anyagok miatt csak addig hatásos, míg kened magad folyamatosan, az edzések eredményei sokkal tovább tartanak. De ez csak egy vélemény.

2009. júl. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!