Véraláfutásos a lábam, mit tehetnék ellene? Kell-e orvoshoz fordulni? Mitől lehet?
Egy kevés erőltetéstől, hosszabb sétától is már úgy nézek ki mint akit összevertek. Nem értem miért van ez, nem ütöm meg magam, mégis megjelennek estére/másnapra a lila foltok. :S
25N
Köszönöm a válaszokat, utána nézek ennek a Rutascorbin-nak, lehet-e recept nélkül kapni, és amint lesz lehetőségem keresek egy jó háziorvost, és megkérdezem mi lehet ennek az oka.
Esetleg nektek van valami ötletetek mitől lehetnek gyengék az érfalak? Esetleg lehet örökletes dolog?
Mégegyszer köszi!
További szép napot!
Köszönöm!
Nem szedek semmilyen gyógyszert.
Igazából elég rég ilyen már, hogy ha kicsit megerőltetem akkor előjönnek a véraláfutások, de eddig egy pici folt volt, elmúlt, nem zavart. Családba mutattam, azt mondták biztos nem vagyok elég edzett. Később mikor 12órában kezdtem dolgozni egy butikban, akkor meg arra lett fogva... (de még akkor sem volt ennyire rossz a helyzet)
Most kirándulni voltunk a férjemmel, és a combom meg a vádlim végig nagy foltokba lila. Igazából a Ő ijesztett meg, ezért is akartam utána nézni, hogy most ez mennyire veszélyes, lehet-e komolyabb baj belőle, vagy majd szépen elmúlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!