A fejbőröm sokszor viszket, és ilyen sebek vannak rajt, vagy nem tudom mik. Ha megvakarom le tudom szedni ezeket a "sebeket". Olvastam már pikkelysömörről is. Ez vajon az lehet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 17:14
1/11 anonim válasza:
nem tudom lehet e pikkelysömör, de a barátnőmnek is nagyon viszketni szokott a fejbőre és sebes is, kivéve mikor gyógysampont használ, attól sokkal jobb lesz neki :) vichy sampon, de sajnos nem tudom pontosan milyen
3/11 anonim válasza:
meg kéne mutatni orvosnak, gombától kezdve sok minden lehet
4/11 A kérdező kommentje:
tök félek, nem akarom hogy az legyen:S bőrgyógyászhoz sajnos csak jövő hónap végre kaptam időpontot....:|
2012. máj. 28. 17:26
5/11 tetris válasza:
A Vichy nagyon drága! A Nizoral sampon is egy gyógysampon, és lehet, hogy az is segíthet rajtad. Mindenesetre ne nagyon vakarózzál, ha kibírod.
6/11 anonim válasza:
Válts sampont! Nekem a seborin vált be erre.
Orvoshoz is érdemes elmenni, ha ez nem jön be.
7/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem mosod ki rendesen a sampont? Velem egyszer ez volt, benne maradt, viszketett, levakartam, sebes lett.
8/11 anonim válasza:
Lehet seborrhea dermatitis is. Nekem az van. Ha kezd kicsit zsírosodni már a hajam, akkor nagyon nagyon viszket foltokban. A foltok nagyon hámlanak és sokszor ki is pirosodnak, aztán besebesednek. Szemöldökömben is van. Bármit használtam rá nem nagyon segített, max ameddig használtam. Viszonylag most bevált a kénes krémsampon, de inkább csak javított a helyzeten, igazán a steroidos oldatok hatnak, de az meg nem szabad sűrűn használni. Nekem seborin, nizoral, t-gel nem jött be.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsot! nekem a foltok nem hámlanak, csak ha megvakarom a fejbőröm, akkor szokott pár ilyen bigyusz lejönni.
2012. máj. 28. 17:38
10/11 anonim válasza:
Bőrgyóygásztól kapsz rá kenőcsöt, az használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!