Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tanácsóltok?

Lulukaa4 kérdése:

Mit tanácsóltok?

Figyelt kérdés
A Nőgyógyászom most írta ki egy hete a fogamzásgátlómat.Szerdán elkezdtem, ráadásul ugy hogy már háromnapja elötte elmúlt a menstruációm, és mondta h bevehetem már aznap este.Tehát elkezdtem szedni szerdán és szombaton pecálni voltunk, és bele esett a gyogyszerem a szombati a vízbe..:S és a jövöhetiből kellet bevennem a következőt.Tehát igy most mindig a következőből kell kivennem egyet..Mit tegyek?hagyjak ki egy napot hogy kijöjjenek a napok?vbagy ez így fog menni mindig hogy kikell vennem a következőből?Köszi a válaszokat előre is
2012. máj. 28. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha kihagysz 1 napot, akkor újabb 1 hónap teljesen végig szedett mellett alakul ki csak a védettség.

Ha mindig kiszeded a következőből a most kihagyottad, vajon eszedbe fog jutni minden hónapban?

Én menetrendszerűen végigszedném az e havi adagot, amiből hiányozni fog (vagyis a következő haviból is pl. egy szombati), azt eltenném tartaléknak és hamarabb íratnám fel a következőt.

2012. máj. 28. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:
igen igen ezt fogom csinálni:)Köszönöm a válaszodat:)CSak ez így olyan furcsa lesz..:S dehát nem tudok mit tenni:S Köszike
2012. máj. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!