Mi lehet az a csomó a hónaljamban?
Figyelt kérdés
Kb. 1 centis, eléggé fáj, ha pl. hozzáérek. Kívülről nem látszik semmi pirosodás, seb, ilyesmi, csak ki van dudorodva. Pár napja azt vettem észre, hogy fáj azon a területén, másnapra pedig már ott is volt az a csomó, és nőtt is. Miért van ott, és hogy tudnám eltűntetni? Eléggé kellemetlen :(2012. máj. 27. 22:36
1/5 anonim válasza:
Nem egy szőrtüsző gyulladt be? Esetleg nyirokcsomó.
Mutasd meg orvosnak, ha pár napon belül nem múlik.
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak megduzzadt a nyirokcsomó. Ha nem múlik el 2-3 napon belül akkor sürgősen doki!
3/5 A kérdező kommentje:
Áá, szőrtüszőt nem tartom valószínűnek, az valamilyen szintén látszódik.. És az nem ekkora.. Igen, szerintem is nyirokcsomó. :( van rá antibiotikumom, majd azt szedem. Mert volt, hogy az államnál volt. Mitől van ez, hogy ilyen gyakran begyulladnak a nyirokcsomóim? Rossz táplálkozás, gyenge immunrendszer, mi? Nem szeretném, ha máskor megint ilyen problémam lenne... :(
2012. máj. 27. 22:50
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán semmi bajod nem lesz tőle! Épphogy így gyógyítja a szervezeted önmagát. Nyugiii! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem fájna annyira, akkor nem zavarná különösebben a dolog, de így, hogy az se mindegy, hogy hogy tartsam a karom, nehogy fájjon amiatt a csomó miatt... Hát szóval az ilyet nem igazán bírom.
2012. máj. 27. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!