Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mire számíthatok, letudom egy...

Mire számíthatok, letudom egy nap alatt vagy ezen a héten?

Figyelt kérdés
holnap el kell mennem a házidokimhoz, napok óta fájdogál a bal oldalon a hasam...valószínűleg elküld röntgenre vagy ultrhangos vizsgálatra...mire számíthatok? meglesz ez még a holnapi nap folyamán vagy max. ezen a héten?
2009. jún. 29. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt beküldött a sebészetre ott megnézték hogy mi van velem mivel nem volt semmi ezért egy napig semmi szénsavas üdítő és hazamehettem!
2009. jún. 29. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban ultrahangra küld, arra időpontot kell kérni, és ez több hét is lehet.
2009. jún. 29. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
ó Istenem ha tényleg a sebészetre küld..:(( egy nagyon hülye ordibálos agyament orvos van ott..na nagyon jó lesz a napom. annyira útálom ezt az egészet:(
2009. jún. 29. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem amúgy ez a kérdésem előzménye szóval nem tudom mire számíthatok http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2992..
2009. jún. 29. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt egyszer a hasam, csak nekem a jobb oldalon. A háziorvos adott beutalót ultrahangra, ahova KÉT HÓNAP múlvára kaptam időpontot... Szóval a "max. ezen a héten" nagyon optimista hozzáállás... Pedig ez lenne a normális. :( Ezért fizetjük a TB-t.
2009. jún. 30. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!