8. -ban hogy zajlik a sulivizsgálat?
Figyelt kérdés
Tavaly nálunk csak melltartóig kellett levetkőzni, és ilyen rutincuccok voltak, valakinek max megfogdosta a doki a melleit, viszont amikor a fiúk kerültek sorra, kipirosodott nevető arcal jöttek ki, és nem akartak válaszolni, hogy mit csináltak velük. Megmondom őszintén, egy kicsit félek, emg szégyenlős is vagyok egy kicsit. Azt olvastam, hogy ilyen idős korban le kell venni a melltartót, meg valakinél a bugyit is. Akkor most mi van?2009. jún. 29. 20:31
1/4 anonim válasza:
8.-os iskola vizsgálaton, bitosan nem kell bugyit levenni! Ha mégis azt kérik, mondd meg, hogy majd édesanyáddal külön elmész szűrővizsgálatra ha tényleg kell.
Amennyire visszaemlékszem, nekünk melltartót sem kellett levenni.
Olyan meg nincs, hogy valakinek le kell venni, másnak meg nem. Szűrővizsgálatról van szó, ami azt jelenti, hogy mindenkinél ugyanazt csinálják.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2009. jún. 30. 08:08
3/4 anonim válasza:
most voltam 8adikos mek 9-be.
melltartót sajnos le kell venni de a bugyit nálunk nem kellett:)
4/4 anonim válasza:
nekünk csak melltartóig kellett levetkőzni általánosban is,középiskolában is
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!