Nagyon fáj a fülem, mitől van? (kép)
Kb 1 hete a fülemet tisztítottam fülpiszkálóval, és hirtelen belenyilalt a jobb fülembe. Egyáltalán nem nyomtam mélyre a pálcát, ezért szinte kizártnak gondolom hogy a dobhártyámat sértettem meg! Nagyon fájt, belenyilalt az egész fülembe. Aztán másnap reggelre sokat javult, és 2 nap múlva már SEMMIT nem éreztem. Tegnap viszketett a fülem és véletlenül, akaratlanul nagyon erősen megnyomtam a fülem alatt, tehát mégcsak nem is a fülembe nyúltam hanem a fülem alá, ahol már az arcom van. És hirtelen megint belenyilallott a fülembe! Ugyanaz a fájdalom, nagyon fájt... de ma reggelre megint sokkal jobb lett, éreztem még hogy érzékeny de már sokkal jobb lett. Viszont most megmostam a hajam és ment bele akaratlanul is víz, és most megint majd\' leszakad a fülem annyira fáj. Óvatosan belenyúltam az ujjammal és éreztem hogy az egyik kis csont fáj benne, ezen a képen zölddel színeztem be hogy nagyjából hol:
Vér nem folyik belőle, hallani tisztán hallok. Mi van vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!