Lehetek "veleszületten" bütykös?
Azért kérdem, mert amióta az eszemet tudom, bütykös vagyok. Persze nem annyira, mint az idős hölgyek, de van egy kis dudor a lábamon és ferde az ujjam. Na most női ágon szinte mindenkinek ilyen a lába.
Lehetek bütykös 17 évesen ? Magassarkútól nem lehet, hiszen csak nemrég kezdtem el, és mindennapokra csak 5 centis cipőben mászkálok. Viszont egyre többször veszem észre, hogy nyilall a bütyköm, fáj... Ez az jelenti, hogy súlyosbodik ?
Lehetsz. Én is ilyen vagyok.
A túlzott bütykösödés utalhat kezdődő cukor betegségre.
Vigyázz vele!
Nézd kérdező, elhiszed ohgy a férfiak felét nem érdkeli a lábfejed? Nekem ez a fétisem, és ez az én véleményem (és számomra nagyon fontos). Nélkülem is boldog maradsz. :) Tehát a véleményemet nem kell aranyba foglalni.
És ez mindenre igaz. A saját igényed legyen meg magaddal szemben. Ez vonatkozik az elhízásra, más egészségügyi problémákra. Pl valakinek hónalj fétise van.
Bocsánatot kérek, ha megsértettelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!