Te tudtál rendesen aludni az éjjel?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 08:01
2/9 anonim válasza:
Nem.
Hajnalban kétszer is felébredtem (lehet hogy a szomszédok zörgésére, nem tudom). Amit álmodtam az meg egy komplett kétórás ZS-kategóriás sci-fi filmnek is elmenne...
3/9 anonim válasza:
Háromszor fennt v oltam és 5-kor már felkeltem.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én szenvedtem végig az éjszakát. Este több, mint 2 és fél órán keresztül forgolódtam, majd kb. 3 óra alvás után ismét 2 óra forgolódás jött, majd kb. másfél óra alvás...
Most meg olyan fáradt és álmos vagyok, de inkább nem szenvedtem tovább és felkeltem, pedig ma végre aludhattam volna kicsit tovább.
2012. máj. 22. 08:27
5/9 anonim válasza:
Nem aludtam semmit, de nálam ez nem ritka, heti 1x tuti fent maradok végig.
6/9 anonim válasza:
Én sem bírtam aludni, egyáltalán nem éreztem magam álmosnak, aztán 2kor csak sikerült valahogy elaludnom, de fél 7kor már fel is keltem az esőre...:S
7/9 anonim válasza:
Én most (is) végig aludtam az éjszakát, csak egyszer ébredtem, aztán reggel 6-ig tovább szunya.
8/9 anonim válasza:
Mi aludtunk, mint a bunda. A férjem még az ébresztőre sem kelt fel
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem ma én is úgy alszok majd, mint akit fejbe vágtak!
2012. máj. 22. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!