Véres széklet tejtermék fogyasztása után mitől lehet?
Szerintem mutasd meg magad egy gasztroenterológusnak. Lehet, hogy bélgyulladásod van. A lányom Crohn-colitises, és Neki is a tejtől véres a széklete.
Ha csinálnak egy labort, az is sok mindent elárul. Pl. van-e gyulladás a szervezetedben.
Nem szabad viccelni ezzel a dologgal. Jobb, ha előbb észreveszik, akkor talán nem durvul el annyira, ha kapsz rá gyógyszert.
Kérj beutalót a háziorvosodtól.
Köszönöm a választ.
Mit értesz az eldurvulás alatt?
Még így is előfordulhat, hogy nincs semmi más panaszom?
Csak azt, ha tényleg gyulladás van, akkor azt időben kell kezelni, mert kilukadhat, összenőhet, vagy nagyon fog vérezni. De ez természetesen időbe telik. Nem akartalak megijeszteni.
Az én lányomnak sem a "nagy könyv" szerint vannak tünetei, mégis gyulladásos bélbeteg.
Bocs, hogy bombázlak a kérdéseimmel, de még egy felmerült bennem.
Egy általános vérvétel is kimutatja a gyulladást, vagy azon nem látszik? Csak mert voltam már többször is vérvételen más okból, pl. cukorszint ellenőrzése miatt, nem magas, csak ellenőrizni kell, mert a családban sok a cukros, ezen kívül vérszegénységre utaló tüneteim voltak, ekkor is elküldött a háziorvos laborba. Tehát az ilyen általános vérvételre gondolok, hogy a gyulladást kimutatja-e, mert semmi ilyesmiről nem beszélt az orvos, hogy látna az eredményben.
Nagyon köszönöm a segítőkészségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!