Fájnak az ujjhegyeim, ez milyen betegségre utal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 00:43
1/7 anonim válasza:
Sokat gépeltél. Internetfüggőség nevű betegség.
2/7 anonim válasza:
Nem inkább zsibbadnak ?
Nem olyan mintha apró tűkkel szúrkálnák ? :D
Nekem olyan szokott lenni, és az magas vérnyomás.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló ! :)
Menj a francba (szépen szólva )
Amúgy igen olyan mintha kicsi tűkkel szúrkálnák..:/
2012. máj. 20. 11:56
4/7 anonim válasza:
Ha kávézol igyál kevesebbet.
Ha nem akkor menj orvoshoz.
Csak 5 perc egy vérnyomás mérés.
Nekem 160/90 szokott lenni amikor fáj :D
5/7 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló, és nem értem, miért menjek a francba. Nekem is szokott fájni az ujjbegyem, később végig az ujjaim, végül a csuklóm és a vállam, ha sokat gépelek.... És ha járatos vagy a témában, ez nagyon komoly izületi betegséghez is vezethet. Én már az internet előtt is szenvedtem az írás és gépelés miatt ínszalaggyulladásban, izületi gyulladásban és csuklógyulladásban. Fáslizni is kellett.
6/7 anonim válasza:
Második vagyok.
Egyébként vannak gamer ismerőseim akiknek voltak ilyen gondjaik. Szóval valóban létező dologról ír a másik:D
Persze veled nem hiszem hogy ez van.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ülök sokat a gép előtt, de az csak egy dolog hogy megfájdul az ujjad.
Teljesen már érzés a kettő,
2012. máj. 21. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!