Normális, ha ilyen színű a bőröm?
Figyelt kérdés
konkrétan sárgás-zöld, hétfőn megyek vérvételre, ez vagy kemény májbaj, vagy gilbert-kór. szerintem.
2009. jún. 27. 17:38
1/8 A kérdező kommentje:
jó kicsit túlhúztam most nézem, sütött a nap és nem láttam jól a képet. szóval ilyen:
felmenőim között nincsenek cigányok, szval. ez valami probléma lesz szerintem, vagy genetikailag ronda bőr.
2009. jún. 27. 17:43
2/8 anonim válasza:
Szerintem valamilyen fém lehet a dologban, talán az is hatással van a bőrödre, és az is mit eszel.
3/8 A kérdező kommentje:
nem eszek fémet. De allergiás vagyok az aluminiumra. Amúgy elég sovány vagyok.
2009. jún. 27. 18:04
4/8 anonim válasza:
aciganyok bore nem ilyen ronda mint a tied:S
5/8 anonim válasza:
Hát ez kedves volt xD
Na de lehet a bőrváltozás oka bél vagy májprobléma is...
6/8 anonim válasza:
úristen de sötét vagy. nem arra gondoltak, hogy fémet ettél. amúgy inkább menj orvoshoz, és majd ő megmondja.
7/8 A kérdező kommentje:
én sem arra gondoltam... poén volt... amúgy hétfőn megyek tanulj már meg olvasni f@szfej.
2009. jún. 27. 19:16
8/8 A kérdező kommentje:
bocs, nem szeretem ha sértegetnek...
2009. jún. 27. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!