Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van a páromnak emlékezet...

Mitől van a páromnak emlékezetkihagyása?

Figyelt kérdés

25 éves férfiről van szó, aki cukorbeteg 3 éves kora óta. Ezen a héten kétszer volt emlékezetkiesése, mindkettő étkezés közben. Ez eddig nem fordult elő.

Cukorbetegségtől lehetséges ez?

2009. jún. 27. 15:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Fejfására nem panaszkodik. Viszont a héten rengeteget dolgozott:08.30-21.00-ig.
2009. jún. 27. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el orvoshoz, biztos ami biztos. Jó bulást!
2009. jún. 27. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 55 éves vagyok és egyik délután zuhanyozás alatt úgy éreztem, hogy hirtelen nem emlékszem milyen nap van és mintha közben álmodtam is volna valamit. a család azonnal kórházba vitt, ahol sem a CT-re sem a vérvételre nem emlékeztem, sem arra hogy kerültem oda. Ezek azóta sem jöttek vissza, csak azt tudom, amit elmeséltek az esetről. anem vagyok cukros és a vérnyomásom is rendben. Minden vizsgálat negatív lett! Azt mondták ez egy globális amnézia, lehetett oka egy pillanatnyi oxigénhiány is. Azóta nem volt ilyen, de nagyon félek, hogy ne ismétlődjön meg!
2009. jún. 27. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Én későn este értem haza a múltkor. Kérdezte a feleségem, de 4 óra egyszerűen kiesett.

Azt sem tudtam megmondani, hogy mitől volt a vállamon szőke hajszál és rúzs a trikómon.

Amnesztiás lettem, de már gyógyulok.

Viccet félretéve: ez orvosi kérdés, nem baráti tanács vagy gyógyfű kérdés.

2009. jún. 28. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert van egy második, gyilkolós énje, aki lehántja a bőrt az emberekről és cukorba hempergeti őket.
2010. jan. 20. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!