Az baj, ha még nem nőnek a bölcsességfogaim?
16/F vagyok, és aggódom. Még egy bölcsességfogam sem nőtt ki. Ez azt jelenti, hogy hülye és bölcsességmentes vagyok?
Komoly válaszokat!
Nem kell ahhoz bölcsességfog, hogy megállapítsuk, hülye vagy!
Egyébként meg addig örülj, amíg nem jön!
:DDDDD Hát erre biztos kapsz hülye válaszokat.:D
A lényeg, hogy ne aggódj még nem jött el a bölcsességed ideje. Na de komolyan a bölcsességfog kinővése 18-25 között várható. Nyilván vannak kivételek. Addig örülj amig nem nőttek ki. Bölcs attól még lehetsz. Majd idővel...
Miért is szex és FOGamzásgátlás téma????
Én 19 vagyok és most nőnek csak. Nem értem, miért kellett feltenned ezt a kérdést, egy egyszerű google keresés kiadta volna, hogy sokkal később is szokás kinőnie.
Amúgy mi ez a sok "addig örülj, még nem nőnek" hozzászólás? Nekem minden probléma nélkül nőnek (lekopogom) és anyumnak is minden baj nélkül kijöttek. Ne paráztassátok már be szegényt :D
nekem mostanában kezdett el nőni az első, és rettenetesen fáj, nem a bölcsességfog fogja eldönteni hogy hülye vagy-e.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!