Mitől fájhat a fejem?
Több hónapja (kb 5) fáj a fejem, és eddig nem derült ki hogy mitől. Voltam szemfenék vizsgálaton, vettek vért és kaptam 24 órás vérnyomásmérőt, de nem találtak semmit, ami okot adna arra, hogy ilyen szinten fájjon a fejem.
Az orvosok hazaküldtek, nem is foglalkoznak már vele. Mielőtt félreértés esne, nem olyan, hogy picit megfájdul, hanem úgy érzem ilyenkor, hogy valami összenyomja, gyakran elszédülök, remeg a kezem és van amikor már sírógörcsöt kapok tőle.
Lehet, hogy valami stressz áll a háttérben? Középiskolába járok, de nem olyan nagy a hajtás, és tanulás szempontjából nem is erőltetem meg magam, de nem rontottam a jegyeimen, bár nem is javultak.
Az apukámmal szoktak problémáim lenni, gyakran veszekedünk, ez is lehet ok?
Még azt is meg kell említeni, hogy diétázok, vagyis nem éheztetem magam meg semmi, de csak akkor eszem amikor érzem hogy éhes vagyok, viszont eszek zöldséget-gyümölcsöt és rendesen iszom is. :)
Szóval van itt valaki, akinek volt valami hasonló fejfájós problémája? Tud rá valami teát, vagy természetes módszert, ami elmulassza? ( Azért kérdezem, mert nem akarok napi 2-3 szem cataflamon élni)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!