Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kullancs volt bennem, elmenjek...

Kullancs volt bennem, elmenjek dokihoz?

Figyelt kérdés
tegnap este kullancsot találtam a lábamban, kentem rá nivea krémet majd órajárással ellentétesen kitekertem.utánna picit fájt,kis genyo alig akart kijönni.most már elmult nagyon picit piros,de már nem fáj, a kullancsot elraktam egy zacsiba ha kéne majd később.elmenjek dokihoz?
2009. jún. 26. 11:23
 1/4 A kérdező kommentje:

20 F

köszi előre is

2009. jún. 26. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaj semmivel nem szabad bekenni,mert visszaöklendezi a véredbe!Ezzel nagy bajt csinálhatsz!Azt jól tetted,hogy elraktad,mert 2 hét alatt ha bepirosodik körülötte,akkor elkell menned a dokihoz a kis példányoddal együtt!Amúgy nem kell elmenni csak ha pirosodik.Üdv:Éva
2009. jún. 26. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, bennem is nem rég volt! A pàrom szedte ki, a feje is kijött,ez 3 hete volt, de a helye még mindig làtszik! Ha fertözô volt, 2 hét a lappangàsi ideje, velem semmi gond hàl' istennek! De ha ez idö alatt làzad lenne vagy influenza szerü tûneteid, mindenképp menj dokihoz! remélem neked se lesz semmi bajod! :)
2009. jún. 26. 11:34
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen!!!!

remélem nem lesz baj :S

2009. jún. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!