Ez mitől lehet? Milyen orvoshoz forduljak?
3 hete elkezdtem szedni egy gyógyszert, ami zsírégető, de nagyon terheli a szívet (testépítők szednek olyat). Az én szívem amúgy is gyenge, 1 hét után éjjel majdnem leállt a szívem, rosszullettem, nagyon kínlódtam. Azóta rám jönnek rosszullétek, de kaptam rá gyógyszert a kardiológusomtól, de ez a tegnapi valami más volt... ilyen még nem volt soha... Mióta majdnem meghaltam azóta félek egyedül éjjelente, pszichésen beparázok, hogy mi van ha rosszul leszek, mert akkor nincs mellettem senki, és meghalok... Ma éjjel semmi bajom nem volt, ledőltem az ágyba, éreztem, hogy zsibbad a fejem, olyan furcsa érzés volt, és elkezdett járni az agyam, és kaptam egy pánikrohamot. Elkezdtem reszketni, lementem szüleimhez, akkor se múlt el, kb. 1 órán keresztül kínlódtam, és reszkettem, végül bevettem egy nyugtatót, és szépen lassan elaludtam.
Szüleim szerint ideggyógyászatra kéne mennem, de szerintem meg pszichológushoz. Most akkor hova menjek, kihez menjek, mit csináljak? :( Már előre félek minden estétől, mert egyedül megőrülök... De ha mással alszom akkor nincs baj, mert biztonságban érzem magam. De nem tudok mindennap valakinél aludni, meg ez hogy is jönne már ki......
Gyenge a szíved, tudod, és elkezdesz egy ilyen sz@rt szedni?? nem vagy normális...
Amúgy háziorvoshoz menj el, Ő majd utal megfelelő helyre.
Remélem megértetted, hogy a szíved minden másnál fontosabb...
Pszichiáterhez menj a problémáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!