Milyen orvos adhat végleges tesi felmentést?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 19:38
1/7 anonim válasza:
Miért van rá szükséged attól függ.
2/7 A kérdező kommentje:
Mert gyűlöl a tanár, és addig futtat amíg rosszul nem leszek, és elegem van ebből.
Gyógytesi kizárva, futás alóli felmentés is.
2012. máj. 13. 19:42
3/7 anonim válasza:
Csak azért mert szerinted utál a tanár és nincs semmi szervi bajod senki nem fog neked végleges felmentést adni.
4/7 anonim válasza:
A sport nem árt, a futás meg pláne. Erre én sem akkor jöttem rá, mikor tesi órára kellett járnom, hanem sajnos csak később...
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem kell válaszolnod, majd ír olyan, aki tud VÁLASZOLNI a kérdésemre.
Különben egy csomó olyan diáknak van felmentése, akinek semmi baja. Csak én nem ismerem egyiket se.
2012. máj. 13. 19:53
6/7 A kérdező kommentje:
De hagyjátok már ezt, annyira lesz@rom!
Naponta 2 órát vagyok konditerembe, elég sport ez. Nem kell az, hogy szívasson. Hagy tudjam már jobban, hogy szívat-e vagy sem..
2012. máj. 13. 19:54
7/7 anonim válasza:
Nekem volt felmentésem testnevelésből, de akkor is be kellett mennem az órára! A tornaszerek ki és bepakolásában kellet segítenem, úgyhogy egy felmentéssel még nem szabadulsz meg a tanártól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!