Mitől fáj a bőröm alatt?
Figyelt kérdés
pár napig rengeteget ettem...azt vettem észre hogy rettenetesen fáj a bőröm alatt ha végighúzom rajta a kezemet...főként a hasamon és a lábaimon..(comb...) mitől lehet? :(2012. máj. 12. 20:20
11/17 anonim válasza:
NEM.
Mennyel dokihoz, és kérj beutalót dietetikushoz!
12/17 anonim válasza:
És ő majd ad megfelelő táplálkozási tanácsokat és irány leveket, mert jól látszik, a mostani étkezésed nem éppen egészséges.
13/17 A kérdező kommentje:
a-aaa.már 3 nap alatt 3 kg lement
2012. máj. 17. 19:26
14/17 anonim válasza:
Na akkor aztán végkép meny dokihoz! Mert ez így szörnyen egészségtelen, lógni fog a bőröd!
15/17 A kérdező kommentje:
aj hagyjál már -.- semmi bajom már rég visszállt az eredeti súlyom és nem is híztam...csak meleg volt igy a szervezetem több vizet kötött meg de már el is ment...
2012. máj. 18. 14:10
16/17 anonim válasza:
Anorexia vagy bulímia?
Ne aggódj ennyire a súlyodon, nincs itt az ideje! A megfelelő minimum tápanyag mennyiséget legalább vidd be, és ne éhezzél napokig mert törpe maradsz.
17/17 A kérdező kommentje:
;)
2012. máj. 18. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!