Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindig csak azt hallani, hogy...

Mindig csak azt hallani, hogy a függő emberek milyen gyengék így meg úgy. Akkor erre mit mondanátok?

Figyelt kérdés
Csak utólag vettem észre, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudok semminek a rabja lenni. Cigiztem egy hosszabb ideig (én sem tudom hogy miért), olyan nyugtatót szedtem aminél garantált a rászokás, már pár alkalom után is, de én több ideig szedtem (ezt már főleg nem tudom hogy miért). Alkohollal is szintén így vagyok. Amíg ezekkel éltem sem éreztem, hogy kéne....csak csináltam. Ha egy ideig kimaradt nem hiányoztak. Örülök neki és büszke vagyok magamra, persze nem arra, hogy csináltam ezeket, csak jó érzés, hogy később ezekkel nem lesz gondom. De mégis hogy nevezik az ilyet? Akkor megnyugodhatok, hogy nincs velem gond mentálisan? Ismertek ilyen embereket? Milyenek?
2012. máj. 11. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, egyszerűen tudom hol a határ, és tudom koordinálni a dolgokat, hogy ne függjek SEMMITŐL.
2012. máj. 11. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
De én nem is koordináltam. Volt egy időszakom amikor nem érdekelt semmi és csak nyomtam magamba ezeket és nem gondolkodtam. Csak most jöttem rá erre...
2012. máj. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!