Napallergia esetén lehet hogy csak 1 területen leszek kiütéses?
Sziasztok!
Sosem volt gondom a nappal, annak ellenére, hogy hófehér bőrű vagyok, és ebből kifolyólag a Napon lebarnulni sosem tudtam, max. leégni. Nem is szoktam napozgatni, csak amennyire ért, ahogy mentem nyáron az utcán.
1,5 hete nekiálltam diétázni, intenzíven sportolni, ebből kifolyólag többet izzadni... Napi 2 órát edzek, izzadok, először arra gondoltam, ettől vagyok kiütéses, jobban mondta a mellkasom egy része (középen). De nem... Ma ugyanis itthon tornáztam, leizzadtam, nem jöttek elő ezek a kiütések, csak amennyire tegnapról látszódtak, nem is viszkedtek... D.u. mentem konditerembe tűző napon, mire hazaértem, újra előjöttek... :S Ilyenkor lemosom babaszappannal, behintőporozom, viszket, de kibírom, reggelre jobb, aztán, ha másnap megint napom vagyok, előjön... Ez a napallergia, ugye? :(((
L21
Nekem is ilyen.
NE!!! mosd szappannal, és ne szórj rá semmit!
Nekem a doki anno egy spec rázókeveréket írt ki, és csak és kizárólag azzal szabadott fürödnöm. Se tusfürdő, se szappan, se semmi ilyesmi, mert csak rosszat tesz!
hm :(
de ez milyen gáz már, pont mellkasomon, ahol használom a ránctalanító szérumot :DD
Többféleképpen is kijöhet.
Nekem pl. apró pici fehér pöttyeim vannak, amik hol viszketnek, hol nem. Mintha búzadarával lennék beszórva.
Amúgy megkérdezhetem, hogy minek használsz te még 21 évesen ránctalanítót? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!