Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napallergia esetén lehet hogy...

Napallergia esetén lehet hogy csak 1 területen leszek kiütéses?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sosem volt gondom a nappal, annak ellenére, hogy hófehér bőrű vagyok, és ebből kifolyólag a Napon lebarnulni sosem tudtam, max. leégni. Nem is szoktam napozgatni, csak amennyire ért, ahogy mentem nyáron az utcán.

1,5 hete nekiálltam diétázni, intenzíven sportolni, ebből kifolyólag többet izzadni... Napi 2 órát edzek, izzadok, először arra gondoltam, ettől vagyok kiütéses, jobban mondta a mellkasom egy része (középen). De nem... Ma ugyanis itthon tornáztam, leizzadtam, nem jöttek elő ezek a kiütések, csak amennyire tegnapról látszódtak, nem is viszkedtek... D.u. mentem konditerembe tűző napon, mire hazaértem, újra előjöttek... :S Ilyenkor lemosom babaszappannal, behintőporozom, viszket, de kibírom, reggelre jobb, aztán, ha másnap megint napom vagyok, előjön... Ez a napallergia, ugye? :(((

L21

2012. máj. 11. 19:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, a karom is kivolt téve a napsugárzásnak, de semmi kiütés, csak ott, ahol már pár napja, a mellkasom egy részén...
2012. máj. 11. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen.

NE!!! mosd szappannal, és ne szórj rá semmit!

Nekem a doki anno egy spec rázókeveréket írt ki, és csak és kizárólag azzal szabadott fürödnöm. Se tusfürdő, se szappan, se semmi ilyesmi, mert csak rosszat tesz!

2012. máj. 11. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:

hm :(

de ez milyen gáz már, pont mellkasomon, ahol használom a ránctalanító szérumot :DD

2012. máj. 11. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
mondjuk néztem napallergiás képeket pont most, és én nem úgy vagyok pöttyös... olyan, mint mikor rózsahimlőm volt, de tuti nem az :(
2012. máj. 11. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Többféleképpen is kijöhet.

Nekem pl. apró pici fehér pöttyeim vannak, amik hol viszketnek, hol nem. Mintha búzadarával lennék beszórva.

Amúgy megkérdezhetem, hogy minek használsz te még 21 évesen ránctalanítót? :))

2012. máj. 11. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
megelőzésnek :D
2012. máj. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!