Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha csalánnal elkezdem csapkodn...

1Roberto1 kérdése:

Ha csalánnal elkezdem csapkodni a pattanást az lehuzhatja vagy esetleg szerintetek müködne? : D

Figyelt kérdés

Nem merem ki probálni max ha tényleg van benne valami : D

leszedtem bodzát a fáról beraktam beföttesüvegbe vizet öntöttem rá felráztam és kiszürtem a levét és rákentem az arcomra egy kicsit vattával hát lehet ha elhiszem hogy müködik akkro elmulik xD emberi hit hatása : D persze ez baromság mások szemszögéböl nézve de azért én hiszek benne picit na szerintetek mi legyen?: D a csalán levét ha kinyomkodom és kiszüröm akkor az is csipne nem mert a tüskék is ott lesznek a folyadékban hm ?: S akkor csapkodás lesz ?haha : D

2012. máj. 11. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, ezekkel tisztaban vagyok, amiket leirtal, viszont a szepsegiparban nem hasznaljak ily modon, hogy a friss csalannal csapkodas pl, a pattanasos borre is szinten belsoleg, es mint irod, hogy jo hatassal van kulsoleg, mint furdo pl.

de ha te ugy erzed, hogy a szamodra hatasos szer, akkor kezd el a csalannal csapkodni a heget, a pattanast, s figyeld meg, hogy mi tortenik?

Neked a legfontosabb lenne kideritened a pattanasok okat, miert jelentek meg?

2012. máj. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!