Ha megállapítják hogy cukros vagy (terhesen) akkor kapsz valami állami támogatást?
Milyen étel drágább? Nem eszel cukrot, lisztet, se semmi különöset nem kell venned hozzá, diétázol. Mi az a minden más?
Ne haragudj, nem akarlak bántani, én is cukros lettem terhesen, inzulinos, de nem került többe az élet, mint egyébként, talán csak a tesztcsik a cukormérőhöz.
Ne akadj ki ennyire, senki nem bántott.
Viszont tényleg nem értem, ha magad csinálod a kefirt, túrót, akkor még csak meg sem kell venned, ezeket pedig eheted, csak nem olyan sokat. A marha, disznó pedig, ha van otthon, megint csak nem kerül pénzedbe. Ezeket is eheted, hiszen nem szénhidrát. Én örültem volna, ha ezeket nem kell megvennem, mert van otthon, de nem volt. Naponta hatszor enni pedig nem azt jelenti, hogy napi 6 főétkezést kell beiktatnod az étrendedbe. A köztes étkezés lehet egy alma, zöldségek, sajt, akármi.
Hidd el, én sem vagyok milliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!