Nők, lányok! Ti hogyan tapasztaltátok magatokon a péniszirigységet?
Figyelt kérdés
Állítólag kislánykorban a nők hiányként élik meg, hogy nincs péniszük, amit később a gyermekszüléssel v. férfias szerepekkel kompenzálnak. Kíváncsi vagyok, hogy ez a gyerekkori tünet kinél hogyan jelentkezett.2012. máj. 8. 18:54
1/17 anonim válasza:
mivel nincs péniszem, spriccelek máséval :P
20/L
2/17 anonim válasza:
Nálam sehogy. Én mindig nőnek éreztem magam, még gyerek koromban is.
3/17 anonim válasza:
nálam jelen volt ez, de abszolút nem jellemzőek a férfias szerepek. 20L
4/17 anonim válasza:
Én ilyenről még véletlenül sem hallottam.
Azt tudom,hogy nekem nincs péniszem,és sosem vágytam rá hogy legyen.Egyáltalán nem éreztem hiányérzetet azután amire nincs szükségem..
5/17 anonim válasza:
Szerintem ez csak Feud fantáziájában létezett, és nincsen semmilyen péniszirigység. Én nem éreztem soha ilyet. Miért kéne, hogy a lányok irigykedjenek a fiúk péniszére?
6/17 anonim válasza:
Ejj olyan lány kéne nekem mint az első válaszoló:)
21/F
7/17 anonim válasza:
Úristen, én sem hallottam semmi ilyenről, és most hogy így mondod sem jut eszembe semmi amire magyarázat lehetne ez. Sosem éreztem ilyet.
8/17 anonim válasza:
Élvezem,hogy lány vagyok, és örülök hogy lány lettem, soha nem éreztem hiányát egy pénisznek (mármint ugye magamon..:D)
9/17 anonim válasza:
Még én sem hallottam erről soha, és semmi sem igaz rám. Gyerekkoromban egyedül húsvétkor irigykedtem a fiúkra mert én bűzölögtem mint egy kuka ők meg pénzt (is) kaptak azért, hogy meglocsoltak...
10/17 anonim válasza:
ez egy óriási baromság! a legtöbb dolog Freud-tól egy tömény marhaság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!