Eltörtem a hőmérőt, a kezemmel söpörtem össze, a maradékot meg felporszívóztam. Csak utána olvastam, hogy ezeket tilos. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Az ablak nyitva volt, kezetmostam. Az ágyamban tört el.2012. máj. 8. 13:20
1/9 anonim válasza:
Moss kezet bő vízzel, majd mindenesetre menj el orvoshoz, mert súlyos károsodásokat okozhat. A szobát alaposan szellőztesd ki, az ágyadat is jól takarítsd ki, lepedő ill. párnacsere. A maradék higanyt pedig ne dobd ki, hanem vidd a gyógyszertárba megsemmisítésre, ugyanis nagyon mérgező!!
2/9 anonim válasza:
Ha a puncidba is beleesett, jól mosd ki, aztán dugj fel egy stabilont! Jobbulást!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Beckyna, 2.nak meg azt üzenném, hogy a puncimba kénport öntöttem aztán 3 liter hipóval öblítettem le, de azért jó próbálkozás;)
2012. máj. 8. 18:43
6/9 A kérdező kommentje:
De bátor vagy név nélkül
2012. máj. 8. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!