Mitől fáj a gyomorszájam? (lennt bővebben)
Figyelt kérdés
Szúró érzést érzek de nem kimondott "gyomorszáj"fájást.Vannak olyan pillanatok amikor nehezemre esik kiegyenesedni egy kicsit.Mintha beszorult volna a levegő.Ma tornáztam elég sokat lehet h meghuztam a hasam vagy ilyesmi. szerintetek mitől lehet?2009. jún. 24. 19:02
1/3 anonim válasza:
Én nem akarok semmit sem beléd beszélni, csak a saját tapasztalatomat írom le. Kb. másfél hónapja nálam is így kezdődött a dolog, hogy elviselhetetlenül fájt a gyomorszájam, mintha belülről marná valami. Elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy gyomorfekélyem van. 8 hetes gyógyszerezés és 8 hetes diéta talán tünetmentesítheti egy-másfél évig a dolgokat. Szóval szerintem ha még fáj holnap és holnapután is, akkor menj el orvoshoz, mert jobb, ha kivizsgálnak.
3/3 anonim válasza:
Jaj de ökör ez az aki utánam írt.
Szerintem irány az orvos. De legrosszabb esetben is ezek fordulhatnak elő: reflux, gyomorfekély, nyombélfekély
És meg ne ijedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!