Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.
Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova wc-re,pedig nagyon kellett volna.Aztán tegnap este próbálkoztam,erősen nyomtam,de csak 2 kis bogyó jött.Ma reggel már eltudtam menni,egy kicsit kellett erölködnöm is,de azért jött vmi.És amikor töröltem a fenekem,akkor éreztem egy kis golyó szerű valamit,de nem jött ki a fenekemből,olyan volt,mintha egy kis cérna tartotta volna oda.De nem mertem erősebbe kihúzni.Viszont egyáltalán nem fájt,nem is vérzett.Ez aranyér lehetett vagy (ez most hülyén fog hangzani) egy "kakidarabka":) ami nem jött ki??
nagyon félek,h lehet h aranyér:(
15 évesen nem korai ez?
Függetlenül attól,hogy tényleg jót virultam a dolgon, azért az előttem szólna és a rossz indulatúaknak mondanám,hogy legalább segítséget kér.Nekem is van gyerekem és tudom ilyen korban már megvan rendesen a szemérmesség és ha valakit úgy nevelnek akkor nem meri sajnos a szüleitől megkérdezni:(
ez az oldal pedig azért van, hogy ezt megtehesd és nem gondolom,hogy az lenne a megoldás,hogy valakit ezért hülyének kell nézni, pláne egy gyereket!
Az a jó,hogy megteszi és nem pedig az ,hogy rosszul érzi magát miatt,pláne ha még bántják is!
nyilván a helyzetből adódóan vicces lett a leírás is ,de főleg az első válasz ettől függetlenül a kis probléma is tud naggyá válni.De legalább megoldódott.
Kedves kérdező ,ne restelld megkérdezni ha gondod van, azt meg,hogy mindig lesznek olyanok akik leszólnak, próbáld meg magadról lerázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!