Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a hátam?

Mitől fájhat a hátam?

Figyelt kérdés

Kb. 1-2 hete fáj a hátam, azóta amióta atlétika verseny volt (volt kislabda dobás, súlylökés, futás, távolugrás).Rendszeresen táncolok,úszok és rsg-zek. A jobb szárnyamtól egy kicsit beljebb borzasztóan fáj, alig bírok ülni, mert belenyilal.Ha megtapintom sokkal keményebb mint a másik oldalon lévő ugyanilyen hely, olyan mintha sok kis csomó lenne ott. Anyukám szerint nem kell csinálni semmit, majd elmúlik. Sajnos egyre jobban kételkedem abban , hogy ez elmúlva, a baj az , hogy tényleg nagyon fáj, ha levegőt veszek akkor is ha háton fekszek akkor is. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi lehet az amitől fáj? Hogyan gyógyíthatom? A válaszokat előre is köszönöm!

[link] Ott fáj kb. ahová a jobbszárnyánál az árnyák vetődik.

2012. máj. 3. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

izomgyulladás-húzódás.

igyál magnéziumtablettát, melegítsd a fájó területet (kádba belefeküdve vagy jó rá a melegítőpárna is) és kend fastum vagy diclac géllel. ha nem múlik kellene rá szájon át bevehető gyógyszer (brexin, mydeton), de ezt orvos tudja felírni. ha van otthon esetleg cataflamod, az is jó rá, non-szteroid gyulladáscsökkentő az is.

sajnos az izom lassan gyógyul, napokig-hetekig is eltarthat.

2012. máj. 5. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!