Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne szégyeljem...

Mit tegyek hogy ne szégyeljem ennyire az anyajegyeimet?

Figyelt kérdés
Rengeteg van rajtam(sajnos),és persze rendszeresen ellenöriztetem öket,de szinte nemmerek felvenni rövid ujjú polót annyira zavar!mit tehetnék!?

2012. máj. 3. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nagyon zavar szedesd le őket, én is leszedettem egyet ami zavart
2012. máj. 3. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
De miért zavar? Mindenkinek van :D
2012. máj. 3. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Képet!
2012. máj. 3. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Ááá,annyi van hogyha ezt leszedeten kb csak vágás nyomok lennének rajtam!családba nekem van a legtöbb,sajna!de járok mindig börgyogyászhoz ö remélem kiszüri ha gebasz van!ám terheségeim után lett még több!alapbol sem volt kevés!!!!!!
2012. máj. 3. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó, nekem is rettentő sok van, de engem leginkább az arcomon lévők idegesítenek. 24 (!!) anyajegy van csak az arcomon, ezekből legtöbb átlagos méretű, ám annál sötétebb, és irdatlanul zavar, de ennyit esztétikai okokból álmomban sem szednének le. Az meg a másik, hogy nem tudom, maradna e heg, mert azért heges fejjel mégsem szeretnék élni, de anyajegyessel se.. A testem többi része is tele van pöttyökkel, sosem tartottam szépnek senkin, de muszáj így élnem. :(
2012. máj. 28. 12:49
 6/6 anonim válasza:
100%
Nekem is nagyon sok van, és zavart is egy ideig. Egyszer az egyik oszt.társam oda jött..hogy húú mennyi anyajegyed van,de jó neked. Ő imádja őket,és irigyelt:D szóval,szerintem ne zavarjon
2012. jún. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!