Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a hasmenés ellen?...

Mit tegyek a hasmenés ellen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szombaton ittam 3 sört, nem volt semmi bajom se, viszont másnap reggel (vasárnap) arra ébredtem meg h hánynom kell, meg is volt, aztán azóta csak hasmenésem van, mai napig, de valami nagyon durva, olyan mintha vizet öntenének ki belőlem, persze kissé darabos barna lében :S vettem már be lopediumot de semmi. szerintetek holnap menjek orvoshoz? vagy van valami házi megoldás addig?
2012. máj. 1. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igyál almalevet, egyél főtt rizst, banánt, vagy főtt tojást, egy kis sós kekszet. Diétázz. Aktív szenet is bevehetsz, az is fogja a hasat.Ne igyál tejet, és kakaót, erősen cukrozott ételeket.Igyál sok folyadékot, nehogy kiszáradj.
2012. máj. 1. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
de amit megiszok mennyiséget, 10 perc azt mehetek wc-re kiüríteni... :D
2012. máj. 1. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!