Valaki : kérdése:
Az örökletes hajullással lehet mit kezdeni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Anyukámnak és apukámnak is elég kevés a haja, anyukámnak fiatalon elkezdett hullani, ezt a nagymamámtól örökölte. Apámmal nem tudom mi a helyzet,de neki is kevés van...Valószínűleg apám haját örököltem... Ha nekem is el kezd majd hullani,azt mondják,nem tudok vele mit csinálni,mert örökletes... Így van ez?2012. ápr. 30. 23:01
1/5 anonim válasza:
ha kihullik egyszer a hajad akkor hordhatsz parókát egész életed végéig :s
2/5 anonim válasza:
Menj el egy orvosi kivizsgalasra, mivel nem feltetlen orokletes. pl. a szuleidnek rossz az etkezesi szokasuk, vagy tul sokat idegeskednek, talan van valamifele betegseguk stb., es ez okozza a hajhullast pl.
3/5 anonim válasza:
Örökletesnél,hormonálisnál nincs mit tenni,max hajátültetés de az nem olcsó mulatság,ráadásul nem is mindenkinél hoz látványos eredményt.Meg úgy olvastam azután is valami szert kell szedni rendszeresen hogy ahonnan még nem hullt ki ott továbbra is megmaradjon.
4/5 anonim válasza:
sajnos ezzel tényleg nem lehet semmit csinálni ha örökletes
5/5 anonim válasza:
Szia!
Érdekes, amit az anyai ágról írsz, még nem nagyon hallottam róla, hogy nőknél lenne örökletes hajhullás...
Viszont a férfias típusú az én családomban is jelen van, és bizony már 15 évesen el kezdtem (ugyan még csak picit) kopaszodni. Most teszek egy kísérletet egy termékkel: [link] majd ha lesz időm, írom bővebben, hogy most mit használok, és kb. havonta rakok majd fel képet, szóval mentsd el mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!